Marija Bubaš imenovana državnom tajnicom u Ministarstvu zdravstva

18.08.2022.

16:21

Autor: V.G./Hina/HRT

Marija Bubaš

Marija Bubaš

Foto: Dnevnik / HRT

Vlada je na zatvorenome dijelu sjednice u četvrtak razriješila Željka Plazonića dužnosti državnog tajnika u Ministarstvu zdravstva, a novom je državnom tajnicom imenovana dr. Marija Bubaš, priopćeno je iz Vladine Službe za odnose s javnošću.

Irena Križ Šelendić imenovana je ravnateljicom Uprave za energetsku učinkovitost u zgradarstvu, projekte i programe Europske unije u Ministarstvu prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, temeljem provedenog javnog natječaja na razdoblje od četiri godine.

Na osobni zahtjev razriješen je dosadašnji član Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje dr. Marko Primorac.

Na zatvorenome dijelu sjednice Vlada je donijela i Odluku o provođenju mjera osiguranja i zaštite. Točka je označena stupnjem tajnosti "povjerljivo" i sadržaj se ne može objaviti, dodaje se, uz ostalo, u priopćenju.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!