13:54 / 22.04.2022.

Autor: Hina/A.P.C.

Miletić: S rekonstrukcijom treba i Beroš otići

Marin Miletić: S rekonstrukcijom Vlade treba otići i Beroš

Marin Miletić: S rekonstrukcijom Vlade treba otići i Beroš

Foto: Robert Anic / PIXSELL

Saborski zastupnik Mosta Marin Miletić rekao je kako u sklopu rekonstrukcije Vlade, uz Borisa Miloševića, Josipa Aladrovića i Tomislava Ćorića premijer treba smijeniti i ministra zdravstva Vilija Beroša. Najavio je da će, ako ga premijer ne smijeni, Most to pokrenuti legitimnim načinima u Saboru.

- Zdravstveni sustav je u velikim teškoćama, otkazuju se terapije i operacije, nekih lijekova nema, a ministar Vili Beroš namješta poslove prijateljima i kupuje neučinkoviti lijek protiv COVID-a Ronapreve za 30 milijuna kuna, kazao je Marin Miletić u Saboru u govoru na slobodnu temu. 


Damir Habijan (Klub zastupnika HDZ-a) u povodu Dana planete Zemlje ukazao je na važnost zaštite bioraznolikosti, te pozvao na proglašenje Ivančice, Strahinjčice, Ravne gore i Maceljskog gorja parkom prirode.


- Riječ je o području najvećim dijelom pokrivenom šumskom vegetacijom, na kojem je nedavno nađen alpski jaglac, lokalitetu rijetke endemične hrvatske perunike i staništu najmanje 40 vrsta orhideja, istaknuo je Habijan u govoru na slobodnu temu. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!