Marko Rašić načelnik zagrebačke policije još pet godina

21.09.2022.

16:17

Autor: P.F./Hina

Policija

Policija

Foto: MUP / RH

Glavni ravnatelj policije Nikola Milina uručio je rješenje načelniku Policijske uprave zagrebačke (PUZ) Marku Rašiću kojim mu se produžuje mandat na idućih pet godina, izvijestila je policija.

- Ostvareni rezultati postignuti su zahvaljujući trudu načelnika uprave Marka Rašića, kao i svih policijskih službenika u PUZ-u, ali prostora za napredak i poboljšanje uvijek ima s obzirom na brojnost izazova koji se svakodnevno javljaju u najvećoj upravi na području RH', kazao je Nikola Milina čestitajući Rašiću.

Milina je u osvrtu na ostvarene policijske rezultate u proteklih pet godina na zagrebačkom području naglasio da je ''sinergija u djelovanju svih institucija uključenih u postizanje sigurnosti u društvenoj zajednici ključ koji vodi uspjehu i postizanju postavljenih ciljeva''.

Načelnik koji započinje s drugim mandatom kao čelni čovjek zagrebačke policije, zahvalio se na ukazanom povjerenju. U proteklom petogodišnjem razdoblju smo ostvarili zapažene rezultate u svim segmentima rada te imamo prostora za unapređenje u pojedinim segmentima obzirom na nove izazove koji su pred nama, rekao je Rašić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!