09:32 / 12.06.2021.

Autor: HRT

Masovno cijepljenje u Zagrebačkoj županiji

Ilustracija

Ilustracija

Foto: Hrvoje Jelavic / PIXSELL

Masovno cijepljenje drugom dozom održat će se danas u Zagrebačkoj županiji u devet gradova na posebno organiziranim punktovima. Svi stanovnici koji se trebaju docijepiti već su prilikom cijepljenja prvom dozom dobili svoj termin za drugu dozu.

Cijepljenje danas i sutra obavljat će se u Dugom Selu, Ivanić-Gradu, Jastrebarskom, Samoboru, Svetoj Nedelji, Svetom Ivanu Zelini, Velikoj Gorici, Vrbovcu i Zaprešiću. Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije do sada je s jednom dozom cijepljeno 41% stanovnika starijih od 18 godina, tj. njih 14% s dvije doze.

Iako je trenutačna epidemiološka situacija na području Zagrebačke županije povoljna nužno je nastaviti s cijepljenjem stoga pozivamo stanovnike Zagrebačke županije da se jave svojim liječnicima ili u posebno organizirane ambulante te da se tijekom lipnja cijepe u što većem broju.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!