14:46 / 19.09.2018.

Autor: M.M./HRT

Matić i Đakić o prosvjedu u Vukovaru

-

-

Foto: - / -

Saborski zastupnik HDZ-a Josip Đakić u Saboru je potvrdio da će se sutra sastati čelnici braniteljskih udruga.
Saborski zastupnik HDZ-a Josip Đakić u Saboru je potvrdio da će se sutra sastati čelnici braniteljskih udruga.

Raspravljat će se o najavljenom prosvjedu u Vukovaru, odnosno o tome - koliko su i jesu li dovoljno institucije učinile na otkrivanju ratnih zločina.

Prosvjed koji je najavio vukovarski gradonačelnik Ivan Penava analiziaju sve braniteljske udruge pa i HVIDRA. Sutra ćemo se sastati s ministrima koji su adekvatni za naša pitanja. Raspravit ćemo još jednom što je to učinjeno u proteklom vremenu na istraživanju ratnih zločina, te kakve su mogućnosti za još bolji rad i onda ćemo zaključiti postoje li razlozi za prosvjed ili ne, rekao je Đakić.Iz svega je razvidno da se tu vidi Karamarkov rukopis, jedno nestrpljenje da dočeka redovite parlamentarne izbore, nego silom da se osvoji vlast. Naravno tko je tu najbolji izvođač radova, tu su braniteljski udruge kao vegeta, jer oni se miješaju u sve u filmove, kazališta, u obrazovanje. Loše sluge loših gospodara. I tu se sada događa i mom kolegi ministru Medvedu ona narodna, tko se šatora laća, od šatora može i poginut, rekao je Predrag Matić.

 
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!