17:19 / 10.01.2018.

Autor: HRT

Mažar uzvratio Bernardiću: Nije upućen u mjere koje Vlada provodi

-

-

Foto: - / -

Bernardić je krivo brifiran. Nije upućen u mjere koje Vlada provodi vezano za politiku stambenog zbrinjavanja, rekao je državni tajnik Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje.
Nakon što je predsjednik SDP-a Davor Bernardić najavio mjere za osiguravanje dostojanstvenog života za mlade, kojima će se njegova stranka posvetiti u ovoj godini, te pozvao Vladu da ih prihvati ako ne želi biti odgovorna za egzodus mladih - odgovorio je državni tajnik Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje.

Bernardić je krivo brifiran. Nije upućen u stanje nitmjere koje Vlada RH provodi vezano za politiku stambenog zbrinjavanja. U protekle dvije godine Vlada je darovala  građevnog materijala za 700 obitelji za što je utrošeno 100 milijuna kuna. Usporedno s time Vlada je davala u najam državne stanove za više od 800 obitelji u što je utrošeno još oko 170 milijuna kuna, rekao je državni tajnik Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje Nikola Mažar.


Bernardić: Tražimo strategiju Vlade o izlasku iz situacije sa Slovenijom

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!