20:58 / 05.12.2018.

Autor: R.I./S.K.B./S.M./HRT

Medicinskim oskarovcima čestitke neprestano stižu

-

-

Foto: - / -

Na međunarodnom natjecanju za medicinska istraživanja, International Medis Awards for Medical Research, u četvrtak u Sarajevu nagrade su dobili oftalmolog Ivan Škegro, ginekolog Miro Šimun Alebić i pedijatar Mario Ćuk.
Međunarodni medicinski Oscari u rukama su trojice hrvatskih liječnika koji svojim znanstvenim radom prkose bolesti i pomiču medicinske granice. Ginekolog, pedijatar i oftalmolog promicatelji su hrvatskog znanstvenog i medicinskog rada. 

Na međunarodnom natjecanju za medicinska istraživanja, International Medis Awards for Medical Research, u četvrtak u Sarajevu nagrade su dobili oftalmolog Ivan Škegro, ginekolog Miro Šimun Alebić i pedijatar Mario Ćuk.

Oskarovcima čestitke ne prestaju stizati, a međunarodno priznanje dodatni je motiv i poticaj za ova tri stručnjaka uz koje je za nagradu konkuriralo 156 liječnika i farmaceuta iz osam država.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!