12:00 / 21.04.2020.

Autor: HRT

Međimurje sedmi dan bez novozaraženih osoba

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Međimurje ni sedmi dan nema novozaraženih osoba virusom COVID 19. Testirano je ukupno 259 osoba. U ovom trenutku od ukupno 8 oboljelih osoba, četiri su ozdravile, a četiri osobe su pod zdravstvenim nadzorom. Svi su dobrog općeg stanja.
Međimurje ni sedmi dan nema novozaraženih osoba virusom COVID 19. Testirano  je ukupno 259 osoba. U ovom trenutku od ukupno 8 oboljelih osoba, četiri su ozdravile,  a četiri osobe su pod zdravstvenim nadzorom. Svi su dobrog općeg stanja.

• Koronavirus - epidemija iz minute u minutu

Sukladno uputama Stožera civilne zaštite RH, mjere strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima i privremenoj obustavi javnog prometa produžuje se do 04.svibnja.2020.godine.

Također, i sve druge mjere poput zatvorenih dječjih igrališta i sportskih objekata, način održavanja sprovoda i posljednjih ispraćaja, način sklapanja braka,  rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja produžuju do 04.svibnja 2020.godine.

Policijska uprava Međimurska će i dalje kontrolirati poštivanje svih mjera, osobito pridržavanje mjera samoizolacije.  U Međimurju je aktivno 619 mjera samoizolacije, a u  posljednjih 24 sata za područje Međimurske županije, izdano je 71 novih mjera samoizolacije.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!