Medved: Branitelji imaju pravo izraziti svoje mišljenje

23.08.2018.

11:37

Autor: HRT

default error photo
Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved izjavio je da izjašnjavanje nekih braniteljskih udruga o tome koji pjevač smije gdje nastupiti nije nikakav oblik zastrašivanja.
Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved izjavio je da izjašnjavanje nekih braniteljskih udruga o tome koji pjevač smije gdje nastupiti nije nikakav oblik zastrašivanja, nego demokratsko pravo na izražavanje mišljenja.

Medved je rekao kako kontinuirano razgovara s braniteljima, a u spomenutim slučajevima nije riječ o zabranama. "Dakako da ćemo razgovarati, ali tu ne možemo nikako govoriti o zabranama, nego o demokratskom pravu izjašnjavanja oko određenih pitanja", rekao je ministar. "Hrvatski branitelji, kao i sve druge strukture i skupine u ovome društvu, imaju demokratsko pravo dati svoje mišljenje, a organizator je taj koji odlučuje", istaknuo je.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!