15:36 / 30.01.2018.

Autor: HRT

Migrant prijetio da će se baciti s rasvjetnog stupa kod hotela Porin

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Prema pisanju medija, tražitelj međunarodne zaštite premješten je u procesu relokacije iz Italije u Hrvatsku, gdje već devet mjeseci čeka da mu se riješi status.
Migrant koji navodno već mjesecima čeka da mu se u Hrvatskoj riješi status popeo se nakon podneva na rasvjetni stup u blizini hotela Porin i zaprijetio da će se ubiti, ali je nakon dolaska mjerodavnih službi sišao sa stupa neozlijeđen, doznaje se od policije.

Policija je oko 12.40 dobila dojavu da se muškarac popeo na rasvjetni stup i da prijeti da će se baciti na tlo. Zbog tog slučaja na teren su izašle sve mjerodavne službe, a muškarac je sa stupa sišao oko 13.20.

Prema pisanju medija, tražitelj međunarodne zaštite premješten je u procesu relokacije iz Italije u Hrvatsku, gdje već devet mjeseci čeka da mu se riješi status. Hotel Porin popularan je naziv Prihvatilišta za tražitelje azila u zagrebačkim Dugavama u kojem može biti smješteno 600 osoba.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!