11:31 / 05.10.2018.

Autor: M.M./Hina

'Mijenjamo 23 godine star pravilnik o napredovanju i nagrađivanju'

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Ministrica Divjak uputila je poruku u povodu Svjetskoga dana učitelja najavivši tom prigodom i izmjene 23 godine starog Pravilnika o napredovanju i nagrađivanju u osnovnim i srednjim školama.
Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak uputila je poruku u povodu Svjetskoga dana učitelja najavivši tom prigodom i izmjene 23 godine starog Pravilnika o napredovanju i nagrađivanju u osnovnim i srednjim školama.

Znamo da vam nije lako, znate i vi da ni nama nije lako, posebno zato što smo uvjereni da radite i da radimo najvažniji i najodgovorniji posao na svijetu. U tome poslu smo zajedno i sigurna sam da možemo opremiti naše učenike i studente kako znanjem i vještinama, tako i odgovornošću i samostalnošću za život. U tome smislu imate našu potporu, poručila je Divjak poželjevši učiteljima i profesorima radostan Svjetski dan učitelja.

Istaknuvši da Ministarstvo nastoji osigurati kontinuirane edukacije, ali i nagrade za posebno motivirane učitelje koji ostvare rezultate, ministrica je najavila i izmjene 23 godine starog Pravilnika o napredovanju i nagrađivanju u osnovnim i srednjim školama.
Veselimo se zajedničkome radu i sigurna sam da ćemo uspjeti, poručila je ministrica učiteljima i profesorima.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!