14:40 / 07.09.2019.

Autor: D.M./HRT

Milanović: HDZ mora odlučiti je li mu Pupovac brat ili tat

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Zoran Milanović na Poljoprivrednom sajmu u Gudovcu komentirao je odnose u vladajućoj koaliciji nakon nedavnih izjava Milorada Pupovca.
SDP-ov predsjednički kandidat Zoran Milanović na Poljoprivrednom sajmu u Gudovcu pored Bjelovara, komentirao je odnose u vladajućoj koaliciji nakon nedavnih izjava Milorada Pupovca.

-
Hoće li se Pupovac ograditi od usporedbe Hrvatske s NDH?
- SDSS: Pupovcu podrška, odluka o koaliciji na Glavnom odboru
- HVIDR-a: Ili Pupovčeva isprika ili raskid koalicije s HDZ-om 

- Pupovac je HDZ-u bio draži od rođenog brata kada je 1997. došao u Hrvatski sabor i digao ruku za izmjene Ustava te godine. Doživio je tada standing ovation od HDZ-ovaca. Ne može u jednom trenutku biti brat, a u drugom tat. HDZ mora odlučiti s kim i kako želi koalirati. Kad im je netko prijatelj, ne može im sljedeće jutro biti neprijatelj, izjavio je Milanović. Izostanak reakcije predsjednice Republike na nedavni napad u okolici Knina nazvao je političkim kukavičlukom.Dodao je kako Pupovac "kad govori, hoda po jajima jer je svjestan koliko reakcija može izazvati svaka njegova izjava". Izostanak reakcije predsjednice Republike na napad u Uzdolju nazvao je političkim i ljudskim kukavičlukom. Nedavnu izjavu predsjedničkog kandidata Miroslava Škore o zabrani SDSS-a komentirao je riječima: "Svaka stranka ponekad lupeta, i SDP je znao lupetati". Ako zbog toga počnemo zabranjivati stranke, to je put u tiraniju".

-

-

Foto: - / PIXSELL

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!