18:17 / 20.01.2021.

Autor: HRT

Milanović i Plenković čestitali Bidenu

Foto: PIXSELL

Foto: PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Drago mi je kad se potvrđuje kako vjera u svjetlo na kraju ipak pobjeđuje tamu, objavio je na Facebooku predsjednik Zoran Milanović.
Predsjednik Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković oglasili su se na društvenim mrežama nakon prisege Joea Bidena, američkog predsjednika.

Milanović je napisao, među ostalim, da mu je drago kad se potvrđuje da vjera u svjetlo na kraju ipak pobjeđuje tamu.

S obzirom na to da sam jedan od samo dvojice europskih predsjednika države/vlade koji je otvoreno podržao Joea Bidena za predsjednika još tijekom kampanje, drugi ili prvi je bio predsjednik Finske Sauli Niinisto, i da sam od prvog trenutka, još tamo u studenome 2016., bio jasan kao zora, gledajući predsjednika Bidena kako ulazi u Bijelu kuću, moram reći da mi je - kao nereligioznoj osobi, drago kad se potvrđuje kako vjera u svjetlo na kraju ipak pobjeđuje tamu, objavio je predsjednik Zoran Milanović.

➡️ Joe Biden prisegnuo za američkog predsjednika
   
Hrvatski premijer Andrej Plenković tvitao je nakon inauguracije američkog predsjednika Joea Bidena i potpredsjednice Kamale Harris da su Hrvatska i Sjedinjene Države prijatelji i partneri i da se raduje jačanju bilateralnih odnosa sa SAD-om.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!