15:31 / 18.09.2020.

Autor: I.Z./HRT/Hina

Milanović i Plenković uputili čestitku u povodu židovskog blagdana Roš Hašana

Foto: Milan Sabic/PIXSELL, arhiva

Foto: Milan Sabic/PIXSELL, arhiva

Foto: - / PIXSELL

Predsjednik Republike Milanović i predsjednik Vlade Plenković uputili su čestitku u povodu židovskog blagdana Roš Hašana.
Predsjednik Vlade Andrej Plenković i predsjednik Republike Zoran Milanović uputili su čestitku građanima židovske vjeroispovijesti u povodu blagdana Roš Hašane, Jom Kipura i Sukota.

- Svim vjernicima židovske ispovijesti u Hrvatskoj od srca čestitam veliki blagdan Roš Hašanu. Neka vam nadolazeća 5781. godina donese obilje zdravlja, blagostanja i uspjeha. Uime Vlade i osobno, želim da nadolazeće blagdanske dane provedete u miru i veselju, u društvu svojih obitelji i prijatelja. Lešana tova tikatevu - Budite upisani za dobru godinu!, stoji u čestitki predsjednika Vlade.

- Svim našim građankama i građanima židovske vjeroispovijesti od srca čestitam blagdane Roš Hašanu, Jon Kipur i Sukot. U nadolazećoj godini svima želim puno zdravlja, radosti i svako dobro te da blagdane provedete u miru sa svojim bližnjima. Lešana tova tikatevu!, stoji u čestitki predsjednika Republike.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!