Milanović: Studenti bi mogli bolje predavati Malenici nego on njima

14:54 / 25.03.2021.

Autor: V.G./HRT

Zoran Milanović

Zoran Milanović

Foto: Sanjin Strukic / PIXSELL

Predsjednik Republike Zoran Milanović uputio je ispriku studentima i studenticama koje je spomenuo u svom jučerašnjem istupu na Cresu.

-  Ako ih je moja izjava uvrijedila, ispričavam im se, jer mi to nije bila namjera. Dapače, siguran sam da bi svaka studentica i student stručnih studija mogli predavati ministru pravosuđa i uprave Ivanu Malenici bolje i kvalitetnije nego on njima, poručio je predsjednik putem Facebooka.

Podsjetimo, komentirajući situaciju oko izbora predsjednika Vrhovnog suda Milanović je u srijedu prozvao ministra uprave i pravosuđa Ivanu Malenicu.

- Ministar pravosuđa, koji dijeli lekcije iz prava, a predaje pravo u Šibeniku komunalnim radnicima, bio je kod mog predstavnika Ureda. Najavio se čovjek na razgovor, došao je lijepo s frulom i harmonikom. Došao je pričati i njuškati koje su moje namjere i koga mislimo predložiti i da oni s tim nemaju problema, rekao je Milanović na Cresu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!