14:55 / 14.09.2019.

Autor: D.M./HRT

Milanović zaziva debatu prije službene kampanje

Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Zoran Milanović izjavio je u Ogulinu da smo zbog odnosa u HDZ-a svi u talačkoj krizi zbog njihove "Igre prijestolja".
Predsjednički kandidat Zoran Milanović izjavio je u Ogulinu da smo zbog odnosa u HDZ-a svi u talačkoj krizi zbog njihove "Igre prijestolja", a nedolazak najviših predstavnika MORH-a i Glavnog stožera Oružanih snaga RH na imenovanje ogulinskog trga imenom generala Petra Stipetića smatra "političkom porukom".

Na pitanja o političkim porukama u pretkampanji za predsjedničke izbore, Milanović je rekao da se "tu radi o Igri prijestolja, za prijestolje u HDZ-u kao glavnoj nagradi dok bi glavna nagrada ipak trebala biti dužnost predsjednika".

- Volio bih debatu prije službenog početka kampanje, posebno s predsjednicom Grabar-Kitarović koja nema sadržaja, političkog integriteta, bira loše društvo, prvo za sebe, a onda i za Hrvatsku. Došlo je vrijeme da se to dokine, prekine i tu sam, rekao je Milanović.O zahtjevu HVIDRA-e za zabranom rada SDSS-a Milanović je odgovorio da će u Hrvatskoj, u kojoj će on biti predsjednik, takvih stvari biti manje jer, kako je rekao, "vlast to neće poticati ni okretati glavu od toga". Ironično je dodao da su "eto sada izbori pa treba malo Srbina napucavati".Na otkrivanju ploče s imenom Trg Petra Stipetića u Ogulinu Zoran Milanović je u izjavi novinarima ustvrdio da se vlasti ne odnose prema generalu Stipetiću s poštovanjem te da su ovom prigodom u Ogulinu trebali biti možda ne premijer RH, ali načelnik Glavnog stožera i ministar obrane - da.
-

-

Foto: - / PIXSELL

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!