19:12 / 25.10.2020.

Autor: P.F./HRT

Milinović i članovi uže obitelji pozitivni na koronavirus

Foto: Davor Puklavec/Pixsell

Foto: Davor Puklavec/Pixsell

Foto: - / PIXSELL

Županija nastavlja obavljati sve uobičajene aktivnosti, a ja u idućih 10 dana nastavljam rad od kuće, stoji u priopćenju.
Župan Ličko-senjske županije Darko Milinović izvijestio je da je pozitivan na COVID-19 kao i svi članovi njegove uže obitelji.

- Županija nastavlja obavljati sve uobičajene aktivnosti, a ja u idućih 10 dana  nastavljam rad od kuće, stoji u priopćenju koje je poslala šefica njegovog kabineta Josipa Ojurović Čačić.

➡️ Novozaraženih 2421, osam preminulih
➡️ Stožer: Mobilizicija Arene i nove mjere
➡️ Sve o koronavirusu
➡️ Lauc: Približavamo se vrhuncu epidemije
➡️ HLK: Poziv umirovljenim liječnicima da se uključe u rad u zdravstvenim ustanovama 
➡️ Kurolt: Djelatnici umorni, potrošni materijal problem 


Milinović se od jučer nalazio u samoizolaciji jer mu je bio uži član obitelji COVID-19 pozitivan te je najavio testiranje čiji je rezultat sada objavio.

Naglasio je kako su se na svim sastancima koje je imao u zadnjih 10 dana poštivale epidemiološke mjere. Sastanci su trajali kraće od 15 minuta, bila je osigurana socijalna distanca od 2 metra te su se nosile maske.

Pozvao je sve građane Ličko-senjske županije da ozbiljno shvate ovu epidemiju te da se obavezno pridržavaju epidemioloških mjera kako bi zaštitili sebe i svoje najmilije. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!