08:56 / 29.01.2018.

Autor: HRT

Ministar Božinović kod Bolkovića

-

-

Foto: - / -

Bolković je s ministrom Božinovićem razgovarao o stabilnosti kao cilju Vlade, odnosima između predsjednice i premijera, odnosima Zagreba i Berlina...
Davor Božinović, bio je diplomat, veleposlanik, ministar obrane Republike Hrvatske, predstojnik Ureda Predsjednika Republike, predstojnik ureda Vlade, a sada je ministar unutarnjih poslova. Ministar Božinović posljednjih je tjedana proveo u intenzivnoj diplomatskoj aktivnosti, od SAD do Bugarske.

U emisiji 1 n 1 Romano Bolković s ministrom je razgovarao o tome u čemu se ogleda bliskost SAD i RH, o tome kako to da se Hrvatska vezala uz SAD više no uz Bruxelles i Berlin, pitanju viznoga režima, dinamici opracionalizacije projekta LNG terminala na Krku.

Govorili su i o stabilnosti kao cilju ove Vlade, odnosima između predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović i premijera Andreja Plenkovića, o odnosima Zagreba i Berlina...

Emisiju pogledajte u cijelosti.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!