09:34 / 02.09.2020.

Autor: M.M./HRT

Ministar Horvat negativan na koronavirus

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Darko Horvat negativan je na koronavirus.
Ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Darko Horvat negativan je na koronavirus."Nakon ponovljenog testiranja na COVID-19, rezultat je na sreću i dalje negativan. Moja je želja bila odmah se vratiti na posao, no uputa je epidemiologa da ipak ostanem u samoizolaciji još do petka, kad će proći puna dva tjedna od zadnjeg bliskog kontakta.

To znači da me danas nažalost neće biti u Hrvatskom saboru na predstavljanju konačnog prijedloga Zakona o obnovi, u koji smo od prvog čitanja ugradili neke dobre i kvalitetne prijedloge koji su se pojavili od strane struke i saborskih zastupnika.

Naravno, od kuće ću pratiti cijelu današnju raspravu, za koju se nadam da će biti konstruktivna. Pomno ću slušati i sve amandmane koji će biti predloženi, a neke od njih sigurno ćemo još dodatno razmotriti.

Vjerujem kako će Zakon, uz moguće prihvaćanje pojedinih amandmana i neke dodatne intervencije, u Saboru biti izglasan do kraja idućeg tjedna uz što širi konsenzus", objavio je ministar Horvat na Facebook stranici.

Ministar Horvat nalazi se u samoizolaciji jer je njegova pomoćnica pozitivna na koronavirus. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!