11:19 / 05.04.2018.

Autor: HRT

Ministri pili vodu iz Slavonskog Broda - ali ne svi

-

-

Foto: - / -

Ministri mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković i zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić te ministar branitelja Tomo Medved uoči sjednice Vlade popili su čašu slavonskobrodske vode koje su im dali novinari. Ministar zdravstva Milan Kujundžić i ministar uprave Lovro Kuščević odbili su.

Ministar Oleg Butković je kazao da ne vidi razlog da ne popije tu vodu nakon posljednjih nalaza Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. "Svi uvijek postavljaju pitanje je li trebalo ranije reagirati, najvažnije je da se brzo reagiralo", kazao je pritom. Vodu iz Slavonskog Broda je pred Vladom popio i ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić.Ministar zdravstva Milan Kujundžić odbio je popiti vodu iz Slavonskoga Broda. 'Da sam u Slavonskom Brodu pio bih vodu, nisam sklon priredbama. Voda u Slavonskom Brodu je, prema analizi, sa zdravstvenoga aspekta ispravna', kazao je ministar.Ministar uprave Lovro Kušćević odbio je popiti vodu iz Slavonskog Broda - nije žedan i voda mu nije omiljeno piće, kazao je. Vodu iz Broda popio je ministar branitelja Tomo Medved.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!