13:19 / 14.12.2020.

Autor: Dnevnik u podne/HRT/IMS/D.D.

Miroslav Škoro na skupštini Domovinskog pokreta

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Na osnivačku skupštinu domovinskog pokreta stigao je i čelnik Pokreta, Miroslav Škoro, koji je tom prilikom rekao da još nemaju svog kandidata za gradonačelnika i da su spremni podržati i nestranačku osobu.
Domovinski pokret nastavlja s osnivanjem podružnica, najnovije danas u Zagrebu. Na osnivačku skupštinu stigao je i čelnik Pokreta Miroslav Škoro koji je tom prilikom rekao da još nemaju svog kandidata za gradonačelnika, da su spremni podržati i nestranačku osobu te da gradonačelniku Milanu Bandiću odgovara što veći broj kandidata.

➡️ Zvonimir Troskot MOST-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba
➡️ Škoro: Rijeka je šampion po iseljavanju


- Mi bi voljeli kao stranka i kao ljudi da ujedinjeni s ostalim opcijama koje nisu HDZ, SDP i ove vladajuće klike koja vodi Zagreb u krivom smjeru da istaknemo nekog svog kandidata... Ali vidite i sami, Most je već sinoć istaknuo svog kandidata bez obzira što smo pokušali s njima pregovarati, pružiti ruku, oni idu na ruku gospodinu Bandiću, izjavio je Miroslav Škoro za HRT-ov dnevnik u podne.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!