16:22 / 10.09.2021.

Autor: HRT

Miroslav Škoro: Teško da ću oprostiti nekim ljudima

Miroslav Škoro

Miroslav Škoro

Foto: HRT / HTV

Suverenisti su danas i službeno predstavili dvoje novih članova u svom saborskom klubu, Miroslava Škoru i Vesnu Vučemilović. S njima, kažu, dijele iste vrijednosti, a najavljuju veliki sabor na kojem će se četiri stranke ugasiti i pridružiti Suverenistima. Miroslav Škoro nije mogao izbjeći pitanja o svojoj bivšoj stranci i kolegama.

- Ja stvari ne doživljavam osobno, jer to politika ne podržava. Jedno je moj osobni odnos i definitivno ću teško oprostiti nekim ljudima koji su toliko grubo išli povrijediti i mene, a posebice moju obitelj. Taj će dio priče sotati između nas kao ljudi, poručio je Miroslav Škoro. Dodao je kako smatra da u Domovinskome pokretu ima vrlo kvalitetnih ljudi i da su u stranci postigli značajne rezultate. Izrazio je nadu u dobru suradnju u budućnosti.

Hrvoje Zekanović pozvao je "sve one koji osjećaju isto u domoljubnom, nacionalnom smislu" da se pridruže Suverenistima. Dodao je kako su im stranačke prostorije malene ali da "kada čeljad nije bijesna, ni kuća nije tijesna".  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!