10:09 / 07.12.2020.

Autor: T.D./Hina

Mladić smrtno stradao u požaru u Metkoviću

Foto: Robert Anic/PIXSELL/Ilustracija

Foto: Robert Anic/PIXSELL/Ilustracija

Foto: - / PIXSELL

Požar u privatnom stanu na trećem katu zgrade u središtu Metkovića proširio se i na krovište, a ugašen je intervencijom Javne vatrogasne postrojbe Metković.
U požaru koji je u ponedjeljak oko 1.30 sati buknuo u stanu u središtu Metkovića smrtno je stradao mladić, dok su dvije osobe spašene bez ozljeda, javljaju lokalni mediji.

Požar u privatnom stanu na trećem katu zgrade u središtu Metkovića proširio se i na krovište, a ugašen je intervencijom Javne vatrogasne postrojbe Metković. Lokalni mediji neslužbeno doznaju da je mladić ostao u stanu i ugušio se u dimu, dok su dvije osobe na vrijeme izašle.

- Dolaskom na samo mjesto događaja zatičemo dvije osobe starije životne dobi koje smo evakuirali iz objekata i dobivamo informaciju da se u objektu nalazi i treća mlađa osoba i odmah po dobivanju te informacije sve snage su raspoređene na traženje i pretraživanje objekta. Nažalost uspjeli smo pronaći osobu. Predana je hitnoj medicinskoj pomoći, međutim osoba je nažalost preminula, rekao je Jure Pilj, zapovjednik JVP-a Metković.

Uzrok požara i više detalja o tragediji bit će poznato nakon očevida.
-

-

Foto: - / PIXSELL

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!