11:52 / 30.07.2019.

Autor: HRT

Mladić zapalio gorivo na benzinskoj crpki u Zadru

Foto: PU zadarska

Foto: PU zadarska

Foto: - / -

Zadarska policija je u potrazi za mladićem, koji je snimljen nadzornim kamerama, u subotu kako oko pet sati ujutro na benzinskoj postaji u Ulici 112. brigade Hrvatske vojske prolijeva benzin a nakon toga i zapaljuje.
Zadarska policija je u potrazi za mladićem, koji je snimljen nadzornim kamerama, u subotu kako oko pet sati ujutro na benzinskoj postaji u Ulici 112. brigade Hrvatske vojske prolijeva benzin a nakon toga i zapaljuje, donosi HRT - Radio Zadar. Prepoznajete li "piromana" s benzinske crpke?

Mlađi muškarac je na sebi imao crnu majicu, crne hlače, i na nogama crne tenisice. Došao je na  benzinsku postaju, koja je u tom trenutku bila zatvorena, te iz automatskog pištolja po tlu polijevao gorivo, koje je u jednom trenutku zapalio i izazvao manji plamen, priopćili su iz policije.
 
Policijska uprava iz Zadra poziva građane da, ako imaju informacije o osobi s fotografije, o tome obavijeste Prvu policijsku postaju Zadar.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!