MORH raspisao natječaj za 68 namještenika na neodređeno

09.11.2022.

17:23

Autor: HRT/Hina

Zgrada MORH-a

Zgrada MORH-a

Foto: Zeljko Lukunic / PIXSELL

 Ministarstvo obrane RH raspisalo je u srijedu oglas za prijam 68 namještenika u službu u Ministarstvo obrane - Oružane snage RH, na neodređeno vrijeme u više gradova na području Hrvatske, priopćeno je iz MORH-a.

Oglas je raspisan za radna mjesta namještenika III. vrste, a primaju se u službu u MORH-u uz obvezni probni rad od dva mjeseca, navodi se u priopćenju.

Među 68 namještenika riječ je, uz ostalo, o radnim mjestima autoelektričar, brodski stolar, mehaničar specijalizirani za naoružanje, brodski elektromehaničar, rukovatelj energetskog sustava, rukovatelj specijalnog vozila, vatrogasac, vodoinstalater, te vozači za vozila C i D kategorije.

Više informacija o uvjetima može se pronaći na internetskoj adresi https://www.morh.hr/oglas-za-prijam-namjestenika-u-sluzbu-u-ministarstvo-obrane-oruzane-snage-republike-hrvatske-na-neodredeno-vrijeme-na-radna-mjesta-namjestenika-iii-vrste/

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u roku od osam dana od dana objave oglasa u Narodnim novinama.

Iz MORH-a ističu da se prijave podnose prioritetno poštom ili neposredno na adresu: Ministarstvo obrane, Uprava za ljudske potencijale, Sektor za razvoj i upravljanje ljudskim potencijalima, Stančićeva 6, 10 000 Zagreb, s naznakom:

Za oglas za prijam namještenika u službu u Ministarstvo obrane Oružane snage Republike Hrvatske.

O rezultatima javnog natječaja kandidati/kinje će biti obaviješteni/e objavom rješenja o prijamu u državnu službu izabranog kandidata/kinje na web stranici Ministarstva pravosuđa i uprave https://mpu.gov.hr i na web stranici Ministarstva obrane https://www.morh.hr .


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!