MORH raspisao natječaje za prijam u kadetsku službu

23.02.2022.

14:02

Autor: Hina/HRT

Ilustracija

Ilustracija

Foto: Sasa Miljevic / PIXSELL

Ministarstvo obrane raspisalo je u srijedu javne natječaje za prijam u kadetsku službu na Sveučilišta u Zagrebu i Splitu.

Riječ je o Preddiplomskom sveučilišnom studiju Vojnog inženjerstva (do 70 kandidata/kinja) i Preddiplomskom sveučilišnom studiju Vojnog vođenja i upravljanja (do 40 kandidata/kinja) na Sveučilištu u Zagrebu te Integriranom preddiplomskom i diplomskom sveučilišnom studij Vojno pomorstvo(do 20 kandidata/kinja) na Svučilištu u Splitu kao i preddiplomskom i diplomskom sveučilišnom studiju Aeronautike - vojni pilot (do 20 kadeta) na zagrebačkom Fakultetu prometnih znanosti.

Rok za podnošenje prijava za Fakultet prometnih znanosti je 19. travnja 2022., a za ostalo rok je 10. svibnja 2022.

Kandidati se prijavljuju u propisanom roku elektronički Središnjem prijavnom uredu na portalu postani-student i pismeno na adresu: Ministarstvo obrane, Središnjica za upravljanje osobljem, Zagreb, Ilica 256b.

Informacije u vezi s natječajima nalaze se na internetskoj stranici Ministarstva obrane www.morh.hr, a dodatne obavijesti kandidati/kinje mogu dobiti na telefone referade Hrvatskog vojnog učilišta Dr. Franjo Tuđman, Središnjice za upravljanje osobljem , referadi Fakulteta prometnih znanosti te u područnim odjelima za poslove obrane i područnim odsjecima za poslove obrane.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!