15:58 / 05.01.2019.

Autor: Hina/HRT

Most prozvao ministra Kuščevića

-

-

Foto: - / -

Iz Mosta su u subotu prozvali ministra uprave Lovru Kuščevića.
Iz Mosta su u subotu prozvali ministra uprave Lovru Kuščevića da najavom novih zapošljavanja službenika zapravo najavljuje "nova stranačka kadroviranja u javnoj upravi", i to, kako ističu, "u situaciji kad iz Hrvatske dnevno iseljava 180 ljudi".

Priopćenjem se osvrću na pisanje Jutarnjeg lista, koji je danas objavio da su državne službe posljednjeg dana prošle godine objavile oglase za popunjavanje ukupno 39 radnih mjesta.

Državni zavod za statistiku, po tom tekstu, traži šest novih zaposlenika, Ministarstvo zdravstva pet, Državna geodetska uprava devet, Ured državne uprave u Osječko-baranjskoj županiji dvoje, Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva četiri, Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture deset, Hrvatski državni arhiv jednog i Središnji državni ured za Hrvate izvan RH dvoje.

Ova Vlada nema viziju javne uprave kao servisa građanima, ističe u priopćenju Mostova saborska zastupnica Sonja Čikotić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!