14:21 / 28.12.2018.

Autor: HRT

Most: Vlada je pogazila sva obećanja oko sisačke rafinerije

Foto: Edina Zuko/PIXSELL

Foto: Edina Zuko/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Čelnici Mosta okupili su se ispred Rafinerije nafte Sisak. Upozorili su na, kako kažu, ponovnu prodaju nacionalnih interesa o kojoj glavni akteri šute.
Čelnici Mosta okupili su se ispred Rafinerije nafte Sisak. Upozorili su na, kako kažu, ponovnu prodaju nacionalnih interesa o kojoj glavni akteri šute, te iskazali potporu sindikatima i zaposlenicima koji se još bore za opstanak proizvodnje u Sisku. Prozvali su Vladu da je pogazila sva obećanja da će očuvati tu rafineriju.

-
Dali su obećanje da se neće ugasiti sisačka rafinerija, da će se povući iz politike, evo gasi se sisačka rafinerija. Sve što se obećavalo - reforma javne uprave racionalizacija - mi imamo nova uhljebljivanja, povlačenje novaca iz europskih fondova - Hrvatska je ostala praznih džepova, zdravstveni sustav - vidimo što se događa. Ovo je definitivno najgora Vlada u povijesti Hrvatske, rekao je Nikola Grmoja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!