13:36 / 16.12.2020.

Autor: Vijesti/IMS/B.A./HRT

Most: Zagrebu nakon Bandića treba financijski stručnjak i revizor

-

-

Foto: - / -

Osim financijske pismenosti i stručnosti, posjedujem i menadžerske vještine zato što sam vodio timove i u poslovnom svijetu
Zvonimir Troskot Mostov je kandidat za gradonačelnika Zagreba. U toj stranci smatraju da nakon 20 godina vladavine Milana Bandića Zagrebu treba financijski stručnjak i revizor. Ističu da imaju kvalitetan plan za svako zagrebačko naselje.

Predsjednik Mosta i saborski zastupnik Božo Petrov rekao je na konferenciji za novinare u parku Zrinjevac da Troskot uživa potporu cijele stranke - i Predsjedništva i Kluba zastupnika i cijele strukture, a Troskot, koji je i saborski zastupnik Mosta, pozvao je sve stranke, udruge i građane da im daju podršku za "bitku za Zagreb" nakon 20 godina Bandićeva vladanja.

Troskot je rekao da ga je Most odabrao zato što ima 10 godina iskustva rada u poslovnom svijetu i zato što smatra da je upravo financijska pismenost, poznavanje financijskih propisa i revizija, glavni atribut, odnosno vrlina koju bi osoba trebala imati kada ide u preuzimanje vlasti u Zagrebu.

Najavio je da će pritom imati tri strategije vezane uz financije, reviziju i upravljanje dugom te dodao da se time bavio tijekom cijele poslovne karijere pa to isto misli primijeniti i u političkom životu.

- Osim financijske pismenosti i stručnosti, posjedujem i menadžerske vještine zato što sam vodio timove i u poslovnom svijetu. Bio sam i lider referendumske inicijative koja je uspjela skupiti preko 400 tisuća potpisa, što znači da je to podrška koju je dalo preko pola Zagreba, rekao je Troskot.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!