11:39 / 14.06.2020.

Autor: Odri Ribarović/Dnevnik/IMS/HRT

Mrsić: 10 načela za 10 rješenja

-

-

Foto: - / -

HDZ i SDP nude tek uljepšanu sliku Hrvatske i gledaju samo svoje fotelje, a čeka nas velika kriza na jesen, kazali su iz koalicije stranaka Demokrata, Hrvatskih laburista i regionalne stranke Lista za Rijeku.
U Rijeci su na konferenciji za novinare iz  koalicije stranaka Demokrata, Hrvatskih laburista i regionalne stranke Lista za Rijeku istaknuli kako su na predstojećim parlamentarnim izborima spojili Rijeku, Istru i Zagreb uz poruku da Hrvatskoj hitno trebaju promjene.

Kritizirali su HDZ i SDP, jer kažu, nude tek uljepšanu sliku Hrvatske i gledaju samo svoje fotelje, a čeka nas velika kriza na jesen.

- Naš program 10 načela za 10 riješenja vrlo jasno pokazuje što treba napraviti, a treba napraviti odlučne rezove. Bez odlučnih rezova nema napredka. Jedan od odlučnih rezova je micanje braniteljskih mirovina iz mirovinskog sustava. Braniteljske mirovine nemaju što raditi u mirovinskom sustavu, kazao je Mirando Mrsić, predsjednik Demokrata.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!