18:51 / 31.01.2019.

Autor: D.M./HRT

Mrsićevi demokrati nadomak Amsterdamskoj koaliciji

-

-

Foto: - / -

S obje strane kažu da su pregovori u poodmakloj fazi te očekuju da će vrlo brzo postići dogovor i potpisati koalicijski sporazum.
Nakon što se jučer Amsterdamskoj koaliciji pridružila Hrvatska stranka umirovljenika - za 15-ak dana to bi mogli učiniti i Demokrati Miranda Mrsića.

S obje strane kažu da su pregovori u poodmakloj fazi te očekuju da će vrlo brzo postići dogovor i potpisati koalicijski sporazum. - Drago mi je da taj blok još više jača i da će se vjerojatno jednog dana u jaki, lijevi centristički blok koji će biti efikasan u suprotstavljanju ovoj puzajućoj konzervativnoj revoluciji na čelu s HDZ-om. kazao je Mirando Mrsić. - Mi idemo u jedan ozbiljan posao i jedan ozbiljan projekt, a to se zove zajedničko sudjelovanje na EU izborima sa željom da budemo proeuropski, najoštriji, najjači, najiskreniji u tim idejama, poručila je Anka Mrak Taritaš.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!