14:12 / 20.02.2018.

Autor: HRT

Murganić o mogućoj smjeni: Bez komentara

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Nacional piše da Plenković razmišlja o mini rekonstrukciji Vlade te u tom kontekstu spominje mogućnost smjene potpredsjednice Martine Dalić, ministrice Murganić i ministra Kujundžića.
Ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Murganić nije htjela komentirati pitanje uživa li povjerenje premijera Andreja Plenkovića, poručivši da je koncentrirana na rad Vijeća za demografsku revitalizaciju koje u Banskim dvorima održava sjednicu.

Ne mogu komentirati medijske napise, niti ovakva pitanja, rekla je ministrica novinarima ispred Banskih dvora koji su ju pitali uživa li i dalje povjerenje premijera s obzirom na medijska nagađanja da bi moglo doći do mini rekonstrukcije Vlade u kojoj bi i ona bila jedan od smijenjenih ministara. Dolazim na sjednicu demografskog vijeća, koncentrirani smo na vrlo važne zadaće koje stoje pred svima nama i to je moja trenutna preokupacija, dodala je Murganić pri dolasku na 4. sjednicu Vijeća za demografsku revitalizaciju Republike Hrvatske.

Tjednik Nacional piše da Plenković razmišlja o mini rekonstrukciji Vlade te u tom kontekstu spominje mogućnost smjene potpredsjednice i ministrice gospodarstva Martine Dalić, ministrice Murganić i ministra zdravstva Milana Kujundžića.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!