Muškarac iz Ozaljske u rastrojenom stanju doveden u policiju

18.02.2023.

19:33

Autor: Hina/HRT/A.S.

Muškarac iz Ozaljske u rastrojenom stanju doveden u policiju

Muškarac iz Ozaljske u rastrojenom stanju doveden u policiju

Foto: Emica Elvedji / PIXSELL

Zagrebačka policija izvijestila je da je nepoznati muškarac koji je nasilno pokušavao uči u zgradu u Ozaljskoj ulici, vikao i ometao promet, doveden u rastrojenom stanju u službene prostorije policije, bit će medicinski zbrinut, a istraga je u tijeku.


Popodne oko 16,30 sati policijski službenici su zaprimili više dojava kako nepoznata muška osoba pokušava ući u stambene zgrade i da vičući ometa odvijanje prometa u Ozaljskoj ulici, priopćeno je iz Policijske uprave zagrebačke.

- Dolaskom na navedenu adresu, muškarac je uočen te je zbog očitog rastrojenog stanja u kojem se nalazio, uz uporabu sredstva prisile doveden u službene prostorije, gdje će primarno biti medicinski zbrinut, a potom će se utvrditi sve okolnosti navedenog događaja, dodaje se u priopćenju.

Medijski portali su naveli da je policijska intervencija uslijedila nakon više dojava građana o muškarcu koji je rastrojen vikao u Ozaljskoj ulici, na Trešnjevci, pokušao provaliti u zgradu te je skakao po autima. Prilikom privođenja muškarca koji se u rastrojenom stanju vičući snažno opirao, sudjelovalo je nekoliko policajaca.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!