11:09 / 18.09.2018.

Autor: I.M./Hina

Muškarac ozlijeđen, brodica potopljena

-

-

Foto: - / -

Zbog teških ozljeda 73-godišnjak je helikopterom prevezen u splitsku bolnicu i hospitaliziran, a 39-godišnjak nije ozlijeđen.
Stariji 73-godišnji muškarac teško je ozlijeđen u eksploziji broda u akvatoriju Visa te hospitaliziran u splitskoj bolnici, doznaje se u policiji.

Zbog teških opeklina 73-godišnjak je helikopterom prevezen u splitsku bolnicu i u jedinici je intenzivnog liječenja, a 39-godišnjak nije ozlijeđen, priopćila je policija.

Dvojica muškaraca plovila su na desetmetarskom brodu od Brusnika prema Komiži kad su primijetili da je na brodu izbio požar. Mlađi muškarac tada je spustio gumenjak u more i sišao, a stariji je ostao na brodu u trenutku eksplozije. Nakon eksplozije, brod je potonuo. Obojica su došla gumenjakom do Komiže gdje im je u tamošnjem Domu zdravlja pružena prva pomoć.

Iz Doma zdravlja o tom su slučaju obavijestili i policiju koja je dojavu primila sinoć u 21.55 sati. Policija je na mjestu događa pronašla manje dijelove broda, a slučaj je preuzela i Lučka kapetanija.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!