"Muškarac u Dugoj Resi hladnim oružjem ubio svog oca"

12:53 / 13.05.2020.

Autor: B.A./Hina

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

O okolnostima u kojima se ubojstvo dogodilo, kako je rekao zamjenik županijske državne odvjetnice Dubravko Skolan, znat će se više nakon istrage.
Hladnim oružjem u srijedu prijepodne u dugoreškome prigradskom naselju 40-godišnji Marijan Perušić ubio je 61-godišnjeg oca Antona, a o okolnostima u kojima se ubojstvo dogodilo, kako je rekao zamjenik županijske državne odvjetnice Dubravko Skolan, znat će se više nakon istrage.

Prema informacijama karlovačke Policijske uprave, prijepodne je u dugoreškome prigradskom naselju Perušićevom vrhu hladnim oružjem ubijen 61-godišnji Anton Perušić. Ubojstvo je, najvjerojatnije nožem, počinio njegov 40-godišnji sin Marijan u dvorištu obiteljske kuće.

Zamjenik županijske državne odvjetnice Dubravko Skolan, koji je vodio očevid, rekao je da su rane bile ozbiljne, a više će se znati nakon obdukcije.

Skolan nije tijekom očevida mogao potvrditi je li točno, kako se doznaje iz neslužbenih izvora, da je između oca i sina Perušića i prije bilo neslaganja i sukoba. Rekao je će se sve okolnosti koje su dovele do ubojstva ispitati kriminalističkom istragom.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!