16:31 / 16.10.2018.

Autor: D.M./HRT

Muškarac u Šibeniku prijeti samoubojstvom

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Prema informacijama s terena, oko 14,30 sati interventni policajci s tzv. ovnom za probijanje vrata ušli su u dvorište kuće u kojoj je zaključan 67-godišnjak.

Muškarac u dobi od 67 godina zaključao se u kući u Zadarskoj ulici u središtu Šibenika i prijeti samoubojstvom, doznaje se od glasnogovornice šibensko-kninske Policijske uprave Marice Kosor. Od 13 sati u gradskome središtu ispred kuće su sve hitne službe, a policija poduzima sve kako bi se izbjegla tragedija.

Neslužbeno se doznaje da muškarac koji prijeti samoubojstvom boluje od PTSP-a, a prema informacijama s mjesta događaja, u kuću su ušli i predstavnici lokalnih braniteljskih udruga. Policija čuva mjesto i ne dopušta građanima da tuda prolaze.

Prema informacijama s terena, oko 14,30 sati interventni policajci s tzv. ovnom za probijanje vrata ušli su u dvorište kuće u kojoj je zaključan 67-godišnjak.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!