12:28 / 13.11.2018.

Autor: E.L.S./Hina

Na Maksimirskoj sanacija puknuća cjevovoda, otežan promet

Petar Glebov/PIXSELL/arhiva

Petar Glebov/PIXSELL/arhiva

Foto: - / PIXSELL

Privremeno je uvedena izvanredna autobusna linija od Dubrave do Borongaja koja vozi preko Mandlove i Branimirove.
Zbog puknuća cjevovoda obustavljen je tramvajski promet Maksimirskom cestom te linije 4, 5, 7, 11 i 12 privremeno prometuju skraćeno do Kvaternikovog trga, izvijestio je na svojoj internetskoj stranici Zagrebački holding.

Dijelom Maksimirske ceste te Bukovačkom i Ulicom Svetice promet je otežan u smjeru zapada. U zoni radova na Maksimirskoj cesti promet za sva vozila bit će preusmjeren na tramvajsku prugu. Preporučeni alternativni pravci su Zvonimirova, Petrova i Branimirova ulica.

Privremeno je uvedena izvanredna autobusna linija od Dubrave do Borongaja koja vozi preko Mandlove i Branimirove.

Sve autobusne linije s polascima na terminalu Svetice prometuju s kašnjenjem zbog izvanredne situacije.

Zbog puknuća cjevovoda na Maksimirskoj cesti bez vode su potrošači od kućnog broja 101 do 109. Opskrba pitkom vodom osigurana je autocisternama.

Glasnogovornica Vodoopskrbe i odvodnje Ana Glavan Hini je izjavila da su njihove ekipe na terenu i rade na sanaciji puknuća cjevovoda. Očekuje se da će sanacija biti završena tijekom današnjeg dana te normalizirana vodoopskrba.

Policijska uprava zagrebačka jutros je izvijestila da je zbog puknuća vodovodne cijevi od 9,30 sati zatvoren sav promet na Maksimirskoj cesti od kućnog broja 103 u smjeru zapada.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!