U Rijeci dubrovačkoj izgorjelo sedam plovila i dva vozila

05.08.2021.

16:45

Autor: HRT

Kod Dubrovnika izgorjelo 5 plovila i dva automobila

Kod Dubrovnika izgorjelo 5 plovila i dva automobila

Foto: Grgo Jelavic / PIXSELL

U požaru koji je buknuo u četvrtak popodne u Rijeci dubrovačkoj izgorjelo je sedam plovila i dva vozila, izvijestili su iz Javne vatrogasne postrojbe Dubrovački vatrogasci. Dojavu o požaru primili su u 15 sati, a u intervenciji je sudjelovalo pet vozila i jedno plovilo s ukupno 13 vatrogasaca. Požar je stavljen pod kontrolu u 15,40 sati.

Galerija
Kod Dubrovnika izgorjelo 5 plovila i dva automobila, Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Kod Dubrovnika izgorjelo 5 plovila i dva automobila, Foto: Grgo Jelavić/PIXSELLKod Dubrovnika izgorjelo 5 plovila i dva automobila, Foto: Grgo Jelavic/PIXSELLPožar kod Dubrovnika, Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Ozlijeđenih nema, a materijalna šteta je velika. O uzrocima požara trebala bi izvijestiti policija nakon provedenog očevida.

Navodno se zapalio se agregat pri pretakanju goriva nakon čega je planuo kombi a vatra se potom vrlo brzo proširila na susjedni automobil i plovila, javlja Dubrovački Dnevnik.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!