13:55 / 06.02.2018.

Autor: HRT

Na neodređeno odgođena ovrha malenog Cesarea

-

-

Foto: - / -

Osim odgode u Splitu, majka je dobila i odgodu javljanja policiji u Italiji na koju je trebala otići upravo sutra, za kada je bila zakazana i ovrha njezina sina u Splitu.
Ovrha dječaka Cesarea Avenatija odgođena je na neodređeno vrijeme i splitski Općinski sud je neće provesti u srijedu, pa tako neće biti održan ni prosvjed potpore, doznaje Hina iz dobro obaviještenih izvora.

Osim odgode u Splitu, majka dječaka Nina Kuluz dobila je i odgodu svog javljanja policiji u Italiji na koju je trebala otići upravo sutra, za kada je bila zakazana i ovrha njezina sina u Splitu. S talijanskog suda su je izvijestili da se umjesto dosadašnjih svakih 15 dana policiji u Torinu mora javljati svakih 20 dana, piše Hina.

Kuluz je proteklog vikenda medijima otkrila novi nalaz dječjeg psihijatra, prema čijem bi mišljenju za Cesarea bio štetan odlazak u Italiju ocu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!