12:04 / 09.01.2018.

Autor: HRT

Na osječkoj tržnici umirovljenike čekaju posebni popusti

-

-

Foto: - / -

"Umirovljenički utorak" je zajednička akcija Aktivnih nezavisnih umirovljenika i Tržnice d.o.o. u kojoj je uključeno 50-ak OPG-ova, frizerski salon i ljekarna.
Na osječkoj Glavnoj tržnici umirovljenici utorkom na štandovima i prodajnim mjestima s posebnom oznakom mogu kupovati po 10 posto nižim cijenama.

"Umirovljenički utorak" zajednička je akcija Aktivnih nezavisnih umirovljenika i Tržnice d.o.o. u koju je uključeno 50-ak OPG-ova, frizerski salon i ljekarna. Njihovi su predstavnici obišli zakupce koji sudjeluju u akciji kojoj je, ističu, cilj potaknuti umirovljenike da dolaze na tržnicu i kupuju domaće proizvode.

"Uz popust od 10 posto pomažemo njima koji imaju manja mirovinska primanja da s istom količinom novca mogu kupiti više proizvoda. Drugo, potakli smo na taj način i OPG-ove i trgovce koji su ovdje", rekao je predsjednik Aktivnih nezavisnih umirovljenika Drago Šerić.

Umirovljenicima to mnogo znači. "Oni ovdje obiđu cijelu tržnicu za razliku od jedne do dvije kune. A kamoli da dobiju 10 posto. Na cifru od 30 kuna, oni si još kilu krumpira kupe ili nešto što im znači. Jer oni na svaku kunu paze", objašnjava vlasnica OPG-a Dragica Tubić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!