14:52 / 22.11.2019.

Autor: V.K./Hina

Na osobni zahtjev razriješena državna tajnica Janica Kostelić

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Vlada je na zatvorenome dijelu sjednice, na osobni zahtjev, razriješila državnu tajnicu Središnjeg državnog ureda za šport Janicu Kostelić.
Vlada je na zatvorenome dijelu sjednice, na osobni zahtjev, razriješila državnu tajnicu Središnjeg državnog ureda za šport Janicu Kostelić, priopćeno je iz Vladine Službe za odnose s javnošću.

Također je, na osobni zahtjev, Vlada razriješila dosadašnjeg direktora Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama Slavka Čukelja. Vršiteljem dužnosti direktora Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama imenovan je Krešimir Žunić

Na osobni zahtjev Vlada je razriješila dosadašnjeg predstojnika Ureda državne uprave u Međimurskoj županiji Branimira Posavca, s danom 15. prosinca 2019. Državnoj službenici Ingrid Šoltić dano je ovlaštenje za obavljanje poslova predstojnika Ureda državne uprave u Međimurskoj županiji, sa 16. prosinca do 31. prosinca 2019., kada ured prestaje s radom.

Na osobni zahtjev razriješen je i dosadašnji predstojnik Ureda državne uprave u Dubrovačko-neretvanskoj županiji Baldo Pušić, s 15. prosinca 2019., te je državnoj službenici Danijeli Glavić Miletić dano ovlaštenje za obavljanje poslova predstojnika Ureda državne uprave u toj županiji, sa 16. prosinca do 31. prosinca 2019., kada Ured državne uprave prestaje s radom.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!