10:58 / 23.07.2020.

Autor: HRT

Na području Brodsko-posavske županije 5 novooboljelih

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

U posljednja 24 sata na području Brodsko-posavske županije pet je novooboljelih osoba.
U posljednja 24 sata na području Brodsko-posavske županije pet novooboljelih osoba na koronavirus.

Četiri pozitivne osobe bile su sudionici na jednoj svadbi održanoj izvan Brodsko-posavske županije na kojoj je potvrđeno više zaraženih osoba.

Jedna je osoba kontakt već ranije potvrđene pozitivne osobe. Ukupan broj zaraženih osoba koje imaju prebivalište na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije tako sada iznosi 154, dok je broj aktivnih slučajeva 55.

Trenutno su hospitalizirane 3 osobe (jednako kao i prethodni dan). Pod mjerom samoizolacije trenutno se na području Brodsko-posavske županije nalaze 224 osobe (26 osoba manje u odnosu na prethodni dan).

Stožer CZ Brodsko-posavske županije i nadalje poziva sve građane na dosljedno pridržavanje mjera i provođenje Preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze bolešću ovid-19. Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusom.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!