13:53 / 03.11.2019.

Autor: HRT

Na srednjem Jadranu valovi do 2,5 metara

Ilustracija, foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Ilustracija, foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Zbog jakog juga, koji na području srednjeg Jadrana stvara valove i do 2,5 metra, u nedjelju su u prekidu katamaranske linije na splitskom plovnom području, izvijestila je voditeljica Jadrolinijine agencije u Splitu Jelena Ivulić.
Zbog jakog juga, koji na području srednjeg Jadrana stvara valove i do 2,5 metra, u prekidu su katamaranske linije na splitskom plovnom području, izvijestila je voditeljica Jadrolinijine agencije u Splitu Jelena Ivulić.

U prekidu su katamaranske linije: Spit-Hvar-Vela Luka-Ubli, Vis-Split i Jelsa-Bol-Split, rekla je Ivulić. Dodala je da jugo na području srednjeg Jadrana puše snagom od 15 do 36 čvorova.

Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvorena je dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreba između Kikovice i Delnica. Obilazak za ostale skupine vozila je starom cestom kroz Gorski kotar (DC3), objavio je Hrvatski autoklub

Na topliji i sunčaniji drugi dan prvog vikenda u studenom, ali uz povremenu kišu, upozoravali su meteorolozi HRT-a.
Ilustracija, foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Ilustracija, foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!