Načelnik Rogoznice Marijo Mladinić podnio ostavku

12.11.2021.

13:06

Autor: P.F./Hina

Marijo Mladinić

Marijo Mladinić

Foto: Dusko Jaramaz / PIXSELL

HDZ-ov načelnik općine Rogoznica Marijo Mladinić podnio je ostavku na tu dužnost iz osobnih razloga, a svoju je odluku objavio na Facebook profilu.

- Dragi mještani općine Rogoznica, obavještavam Vas da nažalost dajem ostavku na mjesto Općinskog načelnika Općine Rogoznica. Razlozi za donošenje ovakve odluke su osobne prirode, naveo je Mladinić.

- U funkciju općinskog načelnika sam ušao potpuno iskreno, s punim srcem i željom da napravim mnogo dobroga za sve mještane naše općine. Nažalost, svaki od stotina problema s kojima sam se svakodnevno susretao primao sam k srcu što je s vremenom jako negativno djelovalo na mene, moje zdravlje, život, obitelj. Uvijek sam nastojao svaki svoj posao dovršiti do kraja, ovaj put to nažalost neću moći izvršiti, ističe se u objavi.

Zahvalan je, kaže, svima koji su vjerovali u njega i davali mu podršku.

- Upravo zbog Vas mi je ova odluka toliko teška jer znam da neću opravdati povjerenje koje ste mi dali. Nadam se da ćete shvatiti moju situaciju i da mi nećete previše zamjeriti, napisao je na kraju svoje objave Marijo Mladinić.


Vijest da će načelnik općine Rogoznica odstupiti s pozicije na koju je došao prije nekoliko mjeseci, već se jučer neslužbeno proširila. Osim objave na facebooku, Mladinić nije dodatno komentirao svoj potez kojim su ostali iznenađeni i neki rogoznički vijećnici.

- Mlad je čovjek, mještani su od njega sigurno očekivali nekakav prosperitet u mjestu, ali upao je u kašetu brukava. Iako je on HDZ, a ja SDP, žao mi je da je tako brzo izgorio. Još od izbora se govorilo po mjestu da neće izdržati, kazao je Čedo Živković, vijećnik SDP-a, za portal ŠibenikIN.

Portal Šibenski.hr kao jedan od mogućih razloga Mladinićeva odlaska navodi kaos koji je bivša rogoznička vlast ostavila u svim segmentima, a posebno u prostorno-planskim dokumentima.

Općinu Rogoznica sada očekuju novi izbori, a do tada će na upražnjenom Mladinićevom mjestu biti Vladin povjerenik.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!