Nađi: Tamo gdje je stranka Fokus, najbolji su uvjeti za življenje

03.04.2023.

16:44

Autor: Oporbeni zarez/V.K./HRT/HR

 Predsjednik stranke Fokus Davor Nađi

Predsjednik stranke Fokus Davor Nađi

Foto: HTV / HRT

Stranka Fokus proslavila je 3 rođendan. U emisiji Oporbeni zarez, urednice i voditeljice Sanje Rabuzin predsjednik stranke Fokus Davor Nađi, rekao je kako je zadovoljan rezultatima koje je stranka postigla na političkoj sceni, a prije svega stoga što su pobijedili na lokalnim izborima i time po broju gradonačelnika su postali 4. stranka u Hrvatskoj.

- Ponosni smo s tim ljudima koji sada rade, stoga što je Fokus na tome da su to najbolja mjesta za življenje u Hrvatskoj, istaknuo je.

Dodaje kako su im udruge poduzetnika dale visoke ocijene. Sveta Nedjelja je najbolji grad s poslovnom klimom u Hrvatskoj, a isto tako i Samobor.

- Istraživanja povezana za kvalitetu života ili poslovanje u gradovima svrstavaju Fokusove gradove u vrh. Dugo Selo ima jednu od najboljih demografskih slika, gradonačelnik u Svetom Ivanu Zelini ima jednu od najnižih nezaposlenih u Hrvatskoj, pa i općina Križ gdje gradonačelnik ima preko 100 milijuna eura privatnih investicija, što nema baš previše općina koje se mogu pohvaliti s time.

Naglašava kako je to poruka građanima da Fokus zna raditi za građane i ne staje na obećanjima.

Više pogledajte u videu:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!