12:39 / 27.09.2018.

Autor: I.M./HRT

Nakon dojave naše policije uhićeni krijumčari droge

-

-

Foto: - / -

Talijanske vlasti uhitile su dvije osobe za koje se sumnja da su krijumčarili drogu. Naše ministarstvo čestitalo je talijanskim kolegama na uspješnoj akciji te navelo kako su im zahvalili na dojavi.
U petak, 21. rujna u večernjim satima, hrvatska policija dojavila je talijanskim vlastima da se prema talijanskoj obali, gradu Pescara kreće gumeni gliser. Helikopter i čamac Guardia di Finanza koji sudjeluju u operaciji Frontexa  „Themis“,  odmah su upućeni kako bi presreli čamac za kojeg je postojala sumnja da su u njemu krijumčari droge.

Nakon potjere čamac Guardia di Finanza presreo je gliser na kojem je pronađeno 1,7  tona droge omotane u prozirne plastične pakete.

Talijanske  vlasti uhitile su dvije osobe za koje se sumnja da su krijumčarili drogu. Naše ministarstvo čestitalo je talijanskim kolegama na uspješnoj akciji te navelo kako su im zahvalili na dojavi. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!