11:31 / 08.11.2020.

Autor: HRT

Napadnuta žena iz Osijeka u životnoj opasnosti, kao i sam napadač

-

-

Foto: - / -

Jedan od ozlijeđenih je Covid pozitivan, potvrdio je zamjenik ravnatelja KBC-a Osijek Krunoslav Šego.
Pred stambenom zgradom u Osijeku sinoć je napadač hladnim oružjem napao ženu, zatim muškarca, a onda ozlijedio i sebe. Iz KBC-a Osijek doznajemo da su ozlijeđena žena i napadač operirani i u životnoj su opasnosti.

➡️ Pokušaj ubojstva ispred osječke "ljepotice"

Drugi teže ozlijeđeni muškarac također je bolnički zbrinut, ali nije u životnoj opasnosti.

- Jučer oko 18 sati u Osijeku ispred stambene zgrade 46-godišnji hrvatski državljanin fizički je napao 43-godišnju hrvatsku državljanku. U pomoć je 43-godišnjakinji priskočio 50-godišnji hrvatski državljanin. Napadač je nanio ozljede ženi i njezinu pomagaču. Nakon tog događaja ozlijeđene osobe prevezene su u KBC Osijek gdje im je pružena liječnička pomoć, rekao je Zoran Kon, glasnogovornik PU osječko-baranjske.Riječ je, dodaje, o teškim tjelesnim ozljedama opasnim za život za napadača. Za ostale su konstatirane teške tjelesne ozljede. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, nakon završetka kriminalističkog istraživanja objavit ćemo informacije, kaže.  U ovom trenutku, potvrđuje, napad je bio oštrim predmetom kojim je napadač i sebi nanio ozljede.

Jedan od ozlijeđenih je Covid pozitivan

- Kod svih troje su izvršene hitne operacije i oni su kirurški zbrinuti. Od njih troje, dvoje je smješteno u jedinici intenzivnog liječenja, a jedan je bolesnik smješten na kirurškom odjelu. Dvoje koji su smješteni na JIL-u su stabilno, ali su još uvijek u životnoj opasnosti. Jedan od ozlijeđenih je bio COVID pozitivan, ali za sve hitne bolesnike se ponašamo da su pozitivni, izjavio je zamjenik ravnatelja KBC-a Osijek Krunoslav Šego.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!