11:11 / 26.05.2020.

Autor: M.M./HRT

Nastavljaju se verbalni okršaji uoči izbora

-

-

Foto: - / -

Predsjednik Hrvatskog sabora komentirao je medijski obračun s Ninom Raspudićem.
Nastavljaju se verbalni okršaji uoči izbora. Na sukob Nine Raspudića, koji će na parlamentarne izbore na listi Mosta, i Gordana Jandrokovića osvrnuo se ministar Butković, ali i sam predsjednik Sabora. Raspudić je naime poručio da "lovi" Jandrokovića. On mu je pak odgovorio kako nije čuo izjavu jer je bio kod kćeri te da ima troje djece s istom ženom.

- Raspudić u Nu2: Ulazim u ring, vrijeme je
- Plenković o Raspudiću: To je licemjerstvo
- Jandroković komentirao izjave Raspudića 

- Više godina gospodin Raspudić predstavlja se hrvatskoj javnosti kao nezavisni komentator i kolumnist. Sada se utvrdilo da on nije nezavisni komentator nego politički agitator Mosta. Sve što je izgovorio i napisao u proteklih najmanje pet godina, pokazuje se da to nisu njegovi stavi koje iznosi kao objektivne i nepristrane nego su to sve riječi izgovorene i napisane sa određenim ciljem, a to je bila moja difamacija. To su bile manipulacije i neistine koje su iznesene na jedan gnjusan način, rekao je Gordan Jandroković.

- Kampanja uvijek mora biti žustra i žestoka, nije to ništa što nismo vidjeli. Samo je bitno da li je sadržajna ili konstruktivna. Ono što vidimo sa suprotne strane od strane SDP-a i krajnje desnice koji su u koaliciji još od predsjedničkih izbora, ne bih rekao da je ni sadržajno ni konstruktivno, rekao je Oleg Butković.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!