01:14 / 03.06.2019.

Autor: HRT

Nekoliko prometnih nesreća s tragičnim posljedicama

Zagreb, foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Zagreb, foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

U Zagrebu je u sudaru dvaju automobila poginuo muškarac.
Nekoliko prometnih nesreća s tragičnim posljedicama dogodilo se u nedjelju. 

U Zagrebu je u sudaru dvaju automobila poginuo muškarac. Nesreća se dogodila na križanju Maksimirske ceste sa Svetošimunskom ulicom.

U Kloštru Podravskom popodne je poginuo motociklist. Prometna nesreća bila je u Ulici kralja Tomislava b.b. Promet je u 17.45 tekao alternativnim pravcima Kloštar Podravski-Podravske Sesvete-Pitomača i obratno.

Jedna osoba poginula je u Trnovcu u prometnoj nesreći između tri automobila i kombija.

Na državnoj cesti u Gornjem Hrašćanu dogodila se strašna nesreća u kojoj su sudjelovala tri osobna automobila i kombi. Vozač kombija je poginuo, a ostali sudionici lakše su ozlijeđeni. To je već šesta žrtva u prometu na međimurskim cestama ove godine.

I u nesreći na autocesti A3 između čvorova Novska i Okučani u sudaru kamiona makedonske registarske oznake i autobusa iz BiH - poginula je jedna osoba. Osam ozlijeđenih osoba, prevezeno je u bolnicu u Novoj Gradiški.

U prometnoj nesreći u 12.15 na autocesti A3 poginuo je vozač kamiona iz Sjeverne Makedonije, koji je zbog nedržanja potrebnog razmaka udario u autobus BiH registracijskih oznaka. Među osmero ozlijeđenih putnika iz autobusa teže ozljede zadobila je jedna žena.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!