12:10 / 05.06.2020.

Autor: M.M./Hina

Nekoliko zagrebačkih naselja bez tople vode

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Zbog sanacije puknuća vrelovoda u Ulici Brune Bušića i na Horvaćanskoj cesti, bez tople vode bit će građani u naseljima Središće, Vrbani, Jarun, Gajevo i Staglišće.
Zbog sanacije puknuća vrelovoda u Ulici Brune Bušića i na Horvaćanskoj cesti u Zagrebu, HEP-Toplinarstvo privremeno će prekinuti isporuku toplinske energije koja se koristi za pripremu tople vode u naseljima Središće, Vrbani, Jarun, Gajevo i Staglišće.

Krajnji kupci u naselju Središće bez tople vode bit će od 5. lipnja u 12 sati do 6. lipnja poslijepodne, a u naseljima Vrbani, Jarun, Gajevo i Staglišće od 7. lipnja u 20 sati do 10. lipnja u jutarnjim satima, izvijestili su iz HEP-Toplinarstva.

Dodaju kako radnici ulažu maksimalne napore da se puknuća vrelovodnih cijevi saniraju u što kraćem roku te mole za strpljenje i razumijevanje do ponovne uspostave isporuke toplinske energije za pripremu tople vode.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!